مدارک لازم برای دریافت ویزای کانادا

خب حالا که تصمیم گرفتید برای سفر به کانادا اقدام کنید بهتر است از مدارک مورد احتیاج ان نیز آگاه شوید.

مدارک لازم برای دریافت ویزای کانادا

مدارک مورد احتیاج برای ویزای کانادا بسته به نوع ویزای مورد درخواست متقاضی متفاوت است. برخی نکات وجود دارند که در زمان ارائه مدارک باید به آنها توجه کرد، برای مثال با توجه به زمان 2 تا 3 ماهه صدور ویزا کانادا بهتر است متقاضیان ویزای توریستی کانادا پاسپورتی دست کم با 9 ماه اعتبار ارئه دهند. همچنین بهتر است تمامی پاسپورت های قبلی داوطلب نیز با هدف آنالیز بهتر سابقه سفر (Travel History) ارائه شوند.

مدارک لازم برای دریافت ویزای توریستی کانادا

مدارک شناسایی

  • اصل پاسپورت متقاضی با حداقل شش ماه اعتبار به انضمام کلیه پاسپورت های قدیمی که در آن ها ویزا درج گردیده است.
  • یک قطعه عکس جدید 3.5 در 4.5 رنگی با زمینه سفید
  • ترجمه شناسنامه
  • ترجمه سند ازدواج در صورت همسفر بودن با همسر (در صورت همراهی فرزندان حتما گواهی اشتغال به تحصیلشان ترجمه گردد.)
  • تکمیل فرم اطلاعات فردی و فرم اطلاعات خانوادگی برای هر یک از متقاضیان به صورت جداگانه

مدارک مالی

  • نامه تمکن بانک به زبان انگلیسی و ممهور به مهر امور بین الملل بانک به همراه گردش چهار ماهه حساب که نشان دهنده میزان درآمد ماهیانه متقاضی باشد. در صورتی که گواهی سپرده بلندمدت، گواهی خرید سهام یا اوراق بهادار، سند اتومبیل و اجاره نامه دارید نیز ارائه دهید (مدت اعتبار نامه تمکن مالی و ریزپرینت 4 ماه اخر یک ماه است.)

مدارک اسناد ملکی

  • در صورت نداشتن دعوت نامه، ارائه رزرو هتل و توضیح برنامه سفر به همراه رزرو بلیط رفت و برگشت کانادا الزامی است.
  • ترجمه رضایت نامه محضری برای همراهی فرزندانی که بدون یکی از والدین قصد مسافرت دارند. رضایت نامه باید از سوی کسی باشد که آن ها را همراهی نمی کند.

مدارک شغلی

  • کارمندان: گواهی اشتغال به کار به زبان انگلیسی روی سربرگ شرکت (با ذکر تاریخ آغاز به کار، عنوان شغلی و درآمد سالیانه، نام مدیر یا سوپروایزر و مدت زمان موافقت گردیده با مرخصی)، ترجمه فیش حقوقی دو ماه آخر، ترجمه لیست بیمه دو ماه آخر و ترجمه حکم کارگزینی
  • کارفرمایان: ترجمه “آگهی تاسیس”، “آگهی تغییرات” و آگهی تصمیمات” شرکت در روزنامه رسمی، ترجمه لیست بیمه و فیش حقوقی دو ماه آخر کارمندان، ترجمه آخرین لیست مالیاتی پرداخت گردیده، نامه تمکن بانک شرکت و ریزپرینت 4 ماه آخر به لاتین

مدارک لازم برای دریافت ویزای تحصیلی کانادا

مدارک پذیرش

  • مدرسه یا دانشگاه مد نظر می بایت نامه پذیرش را کامل نموده و برایتان بفرستند و شما باید نامه اصلی را با فرم مجوز تحصیلی پر نموده و ارسال نمایید

مدارک شناسایی

  • پاسپورت متقاضی و همراهان
  • 2 قطعه عکس جدید 3.5 در 4.5 زمینه سفید و هر یک از همراهان – نام و تاریخ تولد هر فرد باید پشت عکس نوشته گردد

مدارک مالی

  • نامه بانک از کانادا اگر پولتان را به کانادا فرستاده اید
  • نامه وام دانشجویی از موسسه مالی
  • نامه تمکن مالی 4 ماه اخیر
  • نامه تمکن مالی به همراه مبلغ مبدل به دلار کانادا
  • فیش واریزی تحصیل
  • نامه مالی ساپورت نماینده؛ چه شخصی باشد چه موسسه

مدارک لازم برای دریافت ویزای فرصت مطالعاتی کانادا

تمامی موارد اشاره گردیده در مدارک مورد احتیاج برای ویزای توریستی بعلاوه:

  • گواهی اشتغال به تحصیل در صورت دانشجو بودن
  • رزومه کامل و عکس دار با ذکر تمامی تاریخ ها و سوابق شغلی در صورت موجود بودن
  • نامه پذیرش از دانشگاه کانادایی
  • ترجمه آخرین مدرک تحصیلی و ترجمه ریزنمرات آخرین مقطع تحصیل
  • نامه از دانشگاه محل تحصیل یا وزارت علوم (ایران) مبنی بر اینکه شما را حمایت مالی می نمایند.
  • فرم LMIA
  • رسید پرداختی 230 دلار که از کانادا پرداخت گردیده باشد
  • ارائه مدرک زبان معتبر، در صورت لزوم
انتشار: بروزرسانی: 2 بهمن 1397 شناسه مطلب: 973

به "مدارک لازم برای دریافت ویزای کانادا" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "مدارک لازم برای دریافت ویزای کانادا"

نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید